ЗА CHAMPAUD GARDEN RESIDENCE

Жилищен комплекс CHAMPAUD GARDEN е разположен в кв. Манастирски ливади-изток. Комплексът се намира на изключително комуникативна локация, на метри от ул. „Тодор Каблешков“, на ъгъла с ул. „Шарл Шампо“ и ул. „Констенски водопад“. CHAMPAUD GARDEN е разположен на втора линия от ул. „Тодор Каблешков“ за да се осигури тишина и спокойствие, но и същевременно да се гарантира бърз излаз до главните пътни артерии – „Околовръстен път“, бул. „България“ и бул. „Черни Връх“. В радиус от 500м се намират Мол България, БИЛА, ЛИДЛ, ДЖЪМБО и Южен парк. В бъдеще е одобрено изграждането на нов линеен парк и детска градина, които граничат с комплекса.

ЗА КВАРТАЛ МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ

Манастирски ливади е един от най-добре ситуираните, бързо развиващи се и модерни райони в столицата. Кварталът се намира на кратко разстояние до центъра на София. През него минава една от основните и най-бързи пътни артерии на столицата – бул. „България“. Жителите на Манастирски ливади имат изключителната възможност да живеят в полите на най-стария природен парк на Балканите – Витоша. Атмосферата в района е тиха, спокойна, с благоприятен микроклимат и чист въздух. Съвкупно това прави Манастирски ливади едно от най-предпочитаните места за живеене в София.

В Манастирски ливади са позиционирани МБАЛ „Св. София“, магазини от бутиков и общ характер, заведения от сферата на професионалните услуги и забавленията. В близост са разположени, спортна зала, поликлиника, реномирани учебни заведения, специализирани в разширено изучаване на чужд език, детски градини и Националният исторически музей.

БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ НА РАЙОНА

Поради голямата популярност на квартала и съответно нарастващата нужда от зелени площи, Столична община е заложила в програмата си изграждането на „Концепция за линеен парк Манастирски ливади – Изток“. Тя предлага принципно решение за регенерация на речните корита на р. Боянска бара и р. Бара Изливо, с цел изграждане на вътрешноквартален парк със споделена, зелена среда. В парка ще се направи обезопасяване на речното корито, ще се озелени и ще има кътове за отдих, за децата и спорт. Ще се обособят нови пешеходни зони и велоалеи с цел да се разнообрази активността на открито. В допълнение е предвидено построяването на нова детска градина, разположена върху площ от над 5,000 кв.м.

Добрата новина за бъдещите жители на CHAMPAUD GARDEN е, че комплексът ще граничи с бъдещия проект за линейния парк, както и с новата детска градина.

В обобщение това прави комплекс CHAMPAUD GARDEN изключително привлекателно място както за живеене, така и за инвестиция.

CHAMPAUD GARDEN RESIDENCE

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Поверителност.
I Accept